Tennisclub De Meyl

Welkom bij Tennisclub De Meyl

  Intro

update donderdag 02/04/2020

Beste sportievelingen,


Zoals jullie ondertussen ongetwijfeld al weten, heeft de Nationale veiligheidsraad de maatregelen om het Corona virus in te dijken verlengd tot 19 april, met daarbij de mogelijkheid om nog te verlengen tot 3 mei.
Concreet betekent dit voor TC De Meyl dat alle activiteiten (sportieve en andere) en de uitbating van de chalet opgeschort blijven, en dit al zeker tot 19 april.

Dit betekent alvast dat de afbraak van de winterballon niet zal plaatsvinden op de voorziene datum (04/04/2020).

Wat betreft de start van de Interclub, de muziekkwis, en de receptie van de wintercompetitie blijft het koffiedik kijken...
Uiteraard zullen wij de verdere maatregelen en berichtgeving opvolgen en jullie een update bezorgen als er wijzigingen zijn.
Afhankelijk daarvan zullen wij tevens de mogeliijkheden bekijken om de sportieve activiteiten terug op te starten of in te halen.
Dank alvast voor jullie begrip.


Namens het bestuur van TC De Meyl


25/02/2020

Beste tennisvrienden,

Welkom op de nieuwe website van Tennisclub De Meyl !

De winter loopt op z'n einde en dat betekent dat wij jullie graag willen uitnodigen om het komende nieuwe zomerseizoen lid te worden van onze club. Als het weer een beetje mee zit kunnen wij alvast starten met de aanleg van de buitenterreinen op 16 maart.

Buiten het recreatief gezellig tennissen bieden wij ook dit jaar de mogelijkheid om in te schrijven in verschillende neven-activiteiten, al dan niet georganiseed door de club; zo zijn er de Beker Saliën, de Beker Claus, ART, voor de meer recreatieve spelers is er de najaars interclub, voor de meer competitieve spelers uiteraard ook de reguliere interclub en ons eigen dubbeltornooi, het clubkampioenschap enz.   Ook onze clubavonden (1x per maand) komen weer op de agenda te staan.

En natuurlijk vergeten we onze kids niet, voor wie ook tal van activiteiten op de planning staan...

Digitalisering is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als tennisclub kunnen wij uiteraard niet achterblijven, en gaan meer en meer deze richting  moeten volgen. Zeker naar Tennis Vlaanderen toe kunnen we niet anders dan de digitale weg in te slaan en te blijven volgen. Getuige hiervan is in de eerste plaats deze nieuwe website waarop je bent beland. Onze nieuwe website is dynamischer, voldoet beter aan onze noden (als bezoeker, lid, en bestuur), is makkelijker in onderhoud, en biedt meer mogelijkheden om helemaal mee te zijn in het digitale tijdperk.

Eén van de doelen is ook het verkleinen van onze papierberg, en daarom starten we met een online inschrijvingsplatform, waarop je je eenmalig moet registreren. Maar er zijn meerdere voordelen dan alleen maar een kleinere papierberg; denk maar aan een betere interactie tussen club en lid, makkelijkere communicatie, snellere en correctere aanpassing van gegevens, en een betere samenwerking tussen de tennisclub en de tennisschool. Van zodra je geregistreerd bent, heb je ook toegang tot een aantal persoonlijke pagina's met oa het overzicht van je inschrijvingen, rekeningen...

Een andere nieuwigheid is dat we, op vraag van meerdere leden, dit zomerseizoen zullen starten met een online reserveringssysteem (dat zal bestaan naast het huidige systeem van "kaartjes hangen"). Als proef starten we met de terreinen 6 en 7. Hoe dit alles in zijn werk zal gaan laten we jullie binnenkort weten via de Terreinreservatie-pagina op deze site, maar ook via een aparte communicatie.

En tenslotte willen we nog even meegeven dat de nieuwe website, online inschrijvingen en reserveringen "work in progress" zijn en in de komende weken nog verder uitgebouwd en aangevuld zullen worden. Het loont dus de moeite om binnenkort de site nog eens te bezoeken !

Aan iedereen wensen wij dan ook een sportief, aangenaam en zonnig zomerseizoen toe met veel tennisplezier !

  Tennisclub De Meyl News Feed

Afbraak winterballon uitgesteld !
Dit zal niet als een verrassing komen, maar wegens de maatregelen ivm het Corona-virus is de afbraak van de winterballon voor onbepaalde tijd uitgesteld. We hopen dit snel te kunnen herplannen, maar uiteraard blijft ieders gezondheid het belangrijkste en volgen wij nauwlettend de instructies van de
  Lees verder...
Inschrijvingen vaste winterverhuur
Er zijn in het inschrijvingsysteem een aantal verbeteringen aangebracht mbt de vaste winterverhuur van een terrein voor meer dan 1 uur. De mogelijkheid is toegevoegd een terrein te huren voor 1,5, 2, of 3 uur. De voorschotten zijn daarbij ook aangepast. Voor wie al had ingeschreven via de groep "win
  Lees verder...
Beker Claus 2020
We hebben een Damesploeg die meestrijdt om de Beker Claus ! Je kan ze volgen op de Tornooi & competite-pagina. Eerste wedstrijd op dinsdag 21 april.
Interclub 2020
Op de Tornooi & Competitie-pagina vind je nu al onze Interclub-ploegen (jeugd en volwassenen) en hun poulewedstrijden. Per ploeg kan je doorklikken naar Tennis Vlaanderen voor meer details. De eerste wedstrijden worden gespeeld op 22 april (jeugd).
"Kalender" ingevuld
In de kalender op de homepage zijn nu alle data ingevuld van de tot nu toe gekende activiteiten (tem de start van de wintercompetitie 2020-2021). Check it out !!! De kalender zal aangevuld worden naarmate we meer info hebben...
Bekijk de hele News Feed

Inschrijven

Meld je aan om in te schrijven

Aanmelden